2012. december 21., péntek

Házi hamburger a javából!

Arthur Serres Franciaország, Alain Vladar Svájc gyermeke, és egy 2010-es európai körút alkalmával találkoztak és barátkoztak össze, végül pedig a budapesti Casa De La Musica hostelben kötöttek ki, ami megannyi őrület kezdetét jelentette nem csak nekik, de még nagyon sok emberkének, köztük szerény személyemnek is. Eme brazil szappanoperákat is megszégyenítő kezdés után térjünk is át inkább a mesébe illő gasztronómia csodákra, amikkel estéről estére meglepték nem csak a hostel dolgozóit, de az arra járó vendégeket vagy épp baráti társaságokat is!

Megismerkedésünk elég erősre sikeredett, hiszen teljesen gyanútlanul érkeztem a hostel szabadtéri bárjába egy laza BL döntő meccsnézésre, amikor ők már javában tüsténkedtek a pult mögött található grillező szett körül. Míg Alain a főzésért, addig Arthur a szervírozásért felelt és hát mit ne mondjak, osztályon felüli volt mindkettő.
Házihamburger, amilyet addig és azóta se ettem még soha. Ebben aztán tényleg volt minden! A saját készítésű hús hibátlan volt, ahogy az egész összeállítás maga is. Tükörtojás, bacon, különböző sajtok és zöldségek, változatos köretek jellemezték ezeket a remekműveket. Mivel a srácok a kezdeti néhány napos maradásából több hónap lett, így még egy párszor sikerült átélnem ezt a gasztronómia csodát, persze mindig egy kicsit változott valami, de egy valami sosem: a magas minőség és az utolérhetetlen hangulat a főzések előtt, alatt és után! Ebből pedig gyorsan hagyomány is lett, önjelölt séfek, tematikus hétvégék, különleges alkalmak mind újabb apropót jelentettek a sütőlap felforrósításához... Alig várom már, hogy újra kinyisson a Bikini Beach, egyszer nézzetek majd be Ti is!!! ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése