2012. december 27., csütörtök

Székelyföld ízei

Tavaly télen esett meg, hogy az akkori zenekarommal Székelyudvarhely városában játszottunk egy nagyon jó kis helyen, a Thunder Rock Clubban, ami azóta már sajnos bezárt. :( Nem csak a klub, de természetesen az egész város és annak hangulata, illetve a helyi lakosság elbűvölő kedvessége is emlékezetessé tette a koncertet. Másnap pedig egy csodálatos étterembe is meghívást kaptunk, amiről ez a poszt is szólni fog!


Mi mást is rendelhettem volna első körben, mint Erdélyi csorbalevest, amire elég nehezen találom a szavakat azóta is. Jó lenne újra arrafelé járni, de ha más nem, lehet hogy egyszer majd én magam esek neki itthon, de tudjátok hogy megy ez, azért sokat számít az autentikus környezet is, főleg, ha az étteremből a kilátás pont a székelykapukra néz...
Második fogásként jó poénnak tűnt székelykáposztát kérni az étlapról, de sajnos ez valamilyen okból kifolyólag nem volt választható opció ezúttal, így valami csülkös finomságot kértem, már nem emlékszem pontosan hogy mit is, de hogy abban sem volt semmi hiba, az 1000%! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése