2015. november 11., szerda

Burger Mustra #63 - Street Burger, Budapest

Korábban még csak nem is hallottam a Szerémi sor 1. szám alatt, a Schönherz kolival szemben található Street Burger egységéről, de aztán egyik kora vasárnap este az A38 Hajó közelében meleg étel után kutatva kötöttünk itt ki drága jó barátaim tanácsára a Dolor zenekarból. (Megígértem nekik, hogy beleírom őket a cikkbe, haha.)


Túl sokra előzetesen nem számítottam, de egyébként meg kell hagyni, egész pofás az étlapjuk és a pult mögött egyszemélyes hadseregként serénykedő néni kihozta a maximumot a dologból. Maradtam a szokásosnak mondható baconös sajtos verziónál, a húspogácsák és a bacon is összenyomós kontakt grillen sültek. Viszonylag sokáig készültek a burgerek egyébként, és számomra teljesen érthetetlen, hogy a leírásban 9 (!) dekás húspogácsa van feltüntetve, de az egy dolog, hogy iszonyatosan kilóg az egyébként sem kicsi zsemléből, de még elég vastag is a husi. Ez persze valójában nem gond, csak kissé furcsa félretájékoztatás, haha.



A hús rendben volt, bár nem volt különösebben íze, a bacon viszont igen aktívan kiérződött az összeállításból. Saláta, káposzta, uborka, paradicsom, lilahagyma és öntet is került még a két zsemle közé, az extraként kért sajt (+150 Ft) viszont szinte teljesen eltűnt ebben az egyébként igencsak gazdag összeállításba, ami azért a 800 forintos árért eléggé korrektnek mondható. A zsemle egyébként szokásos puffancs, de vasárnap ide vagy oda, rendkívül friss és puha volt. Tehát összességében egy igen erős strandos burger ez, ár-érték arány nagyon rendben van, az tagadhatatlan, de ha valaki valami igazán extra gourmet burgerre vadászna, az ne itt keresse.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése