2014. december 6., szombat

2 éves a Csabi Konyhája!

Ismét eltelt egy év. Na de milyen év?! Nem viccelek, ez az idei esztendő minden elképzelésemet felülmúlta! Na nézzük szép sorban az eseményeket! A szokásos tesztelések, fesztiváljárások, burger mustrák és otthoni főzőcskék mellett márciusban egy teszt jelleggel megtartott elsöprő sikerű chilis bab parti adta meg a kezdő löketet a rendszeres Csabi Konyhája eseményeknek, aminek a VIII. kerületben, a Vas utca 16. szám alatt található Casa de la Musica Hostel első emeleti terasza adott otthont. Ezzel egy időben két fantasztikus logót is kapott az oldal két jóbarátomnak köszönhetően. Egészen elképesztő hangulatú esték és igencsak fárasztó, ugyanakkor annál örömtelibb időszak volt ez. Ennek köszönhetően a nyáron nem is pörögtek annyira a cikkek, de aztán jött az ősz, a nagy fordulópont! Még előtte visszatérnék a márciushoz, amikor én is részt vettem a W35 Erősevő versenyén, amin nem csak hogy tisztes helytállást sikerült elérni, hanem sok új ismerőst is jelentett a számomra és persze egy óriási élmény volt az egész. Nyárzárásként végigettem a Római-part összes burgerét, majd jól belehúztam ősszel a tesztelgetésbe, illetve az év végére már eljutottam oda, hogy az ömlesztett cikkek helyett inkább mindegyik tesztalanyra egy külön cikket szentelek. Novemberben az a megtiszteltetés ért, hogy egy a Tabasco népszerűsítésére rendezett workshopra is meghívást kaptam a BurgerBlogos Jancsa Janitól, azt pedig gondolom mondanom sem kell, hogy mekkora élmény volt az egész. Nem sokkal később pedig már egy párbajon zsűriztem a Magic Burgerben. Csak hogy tényleg a legjelentősebb eseményeket kiemeljem...

Akkor jöjjön most egy kis statisztika is. Az oldal látogatottsága a tavalyihoz képest megnégyszereződött!!! A legnépszerűbb teszt cikkem toronymagasan a Párkányban található Középkori Parasztétteremről írt értekezésem 2212 kattintással. Hát igen, az egy igazán különleges élmény volt nekem is... :)
A legolvasottabb kuktáskodásom pedig a tepsis bundáskenyér lett 1770 kattintással. Picit meglepett a cikk elsöprő sikere, ugyanakkor megérdemelt is a dolog, hiszen ez egy valóban ütős kis fogás lett.

Most pedig nézzünk egy kicsit előre is, mert hát tervek, elképzelések vannak dögivel! Az első és legfontosabb változás egy új, saját, nagyon menő honlap lesz, ami remélhetőleg a jövő év elejére el is készül. Tehát már nem kell sokat várni a www.csabikonyhaja.hu-ra! :) Ezzel együtt lesz még egy fontos változás, ami a cikkeket, vagy legalábbis egy részét érinteni fogja, de ez egyelőre maradjon titok... Igyekszek majd minél több versenyen indulni, amikről exkluzív cikkekkel fogok majd jelentkezni. Már van 1-2 extravagáns ötletem a nyári Csabi Konyhája menülap megújításával kapcsolatban is, szóval egész biztos, hogy izgalmakban és eseményekben gazdag lesz 2015 is.

Köszönöm mindenkinek az eddigi figyelmet és támogatást és persze a visszajelzéseket és jótanácsokat is! Maradjatok velem jövőre is, nem fogjátok megbánni! ;)

Puszi & pacsi!

Csabi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése