2013. január 6., vasárnap

Rozmaringos báránycsülök

Ezúttal egy éttermi látogatás élményei kerülnek górcső alá, ami történetesen életem csapatépítő tréningjéhez kapcsolódik. Kezdődött minden egy leírhatatlanul felejthetetlen barlangászással a Pál-völgyi-barlangban, ami után a budai Szent Jupát étterem felé vettük az irányt! Éttermekben mindig igyekszek valami igazán különlegeset választani, ez esetben pedig az étlap különösen feladta a leckét, hiszen a kínálat nem fukarkodott ínyencségekben.



Végül hosszas vívódás után a rozmaringos báránycsülökre esett a választásom burgonyás tojáslepénnyel és pirított káposztával, míg a többiek azt hiszem kivétel nélkül valamilyen steaket rendeltek. Az ízlésesen összeállított tál nem csak a szemnek, de a szájnak is igen kedves volt, hiszen nem igazán találtam kivetnivalót az ételben. Lehet hogy nem éppen úri szokás étteremben egymás tányérjáról lopkodni, de azért ahogy az lenni szokott, ment a cserekereskedelem rendesen, így egészen magabiztosan kijelenthetem, hogy valamit tudnak a Szent Jupát étteremben! ;) Mi pedig az utolsó falatok lenyelését követően a nap megkoronázásaként jó alaposan kiáztattuk magunkat a Széchenyi Fürdőben! Lehetnének sűrűbben is ilyen csapatépítő tréningek...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése